Szélvédő javítás Kocsord

Szélvédő javítás Kocsord

Szélvédő javítás Kocsord és térségében.

 

Amennyiben önnek szélvédő javítási problémája lenne, keressen bizalommal. Vállalkozásunk szélvédő javítás végez Kocsord térségében.

Mit kell tenni, amennyiben felpattan egy kő, és megsérti a szélvédőt? Meg lehet előzni a szélvédő cserét, viszont a szélvédő javítást meg kell kísérelni. A legtöbb esetben sikeres szokott lenni a szélvédő javítás!

Első feladat: Leragasztani a sérülést. 

Második feladat: Telefonálni, és időpontot egyeztetni. Mint helyszínben, mint napszakban.

Harmadik feladat: Ne mossa le a szélvédőt, és a kocsit sem. Ez ugyanis ellensége a profi szélvédő javításnak. 

Negyedik feladat: Nyáron árnyékba kell tenni a gépjárművet. Nem szabad napra tenni, parkoltatni.

Télen amennyiben lehetőség van rá fagypont felett kellene parkoltatni a szélvédő javítás idejéig.

Ötödik feladat: Fotó készítése a sérülésről, mivel nem minden szélvőben lévő sérülést lehet javítani. Ezért a fotó készítése nagyon ajánlott. Elküldi megnézzük, visszajelzünk. Ebben az esetben már biztosra megyünk mindkettő oldalról. Tehát amennyiben lehet javítani a fotó alapján az biztos. Viszont amennyiben nem lehet javítani ezt már a fotóból látni és felesleges találkoznunk. 

Hatodik feladat: Az előre leegyeztetett időben és helyszínen megjelenni, és a szélvédő javítást megvárni.

 

Szélvédő javítás Mátészalka

A szélvédő javítás Kocsord térségében egy megvárható folyamat. Majd fél óra alatt készen van. Ezért nem érdemes hosszabb javítási időre tervezni. Viszont a szélvédő csere már hosszabb folyamat. Ezért az egy sokkal komplex eb folyamat.  Aki teheti inkább javíttassa meg a szélvédőben lévő sérülését. Ne várja meg a repedést!

Esőben nem lehet, vagy nem ajánlott a szélvédő javítás, ezért amennyiben esőben lenne igénye a szélvédő javításra, kérem keressen másik napon amikor kiszáradta a sérülés. Nekem fizikailag kellene célmeleget használnom, ami annyit jelent, hogy a melegítés alatt közben is elrepedhet…. Erre jó a saját magától való kiszáradás. Ilyen esetben nincs kockázat.

Milyen autókat javítanak?

Vállalkozásunk minden típusú autó szélvédőjét javíja. Legyen az ipari gép, mezőgazdasági gépjármű, vagy luxus autó vagy akár régi KGST autó nem lényeg ez az árakon nem változtat. Mi nem szelektálunk nincs változás szélvédő és szélvédő között! Ezért hozzánk bármilyen autót lehet hozni szélvédő javításra!

Szélvédő javítás Mátészalka
Télen is javítanak szélvédőt?

Igen télen is lehet szélvédőt javítani, ennek van több felétele!

Teljesen száraznak kell lennie a szélvédőnek. Nem lehet hólatyakos, nem lehet vízes az üveg. Amennyiben van lehetőség zárt fűtött garázsban tárolják a javítás idejéig a gépjárművet. Amennyiben erre nincs lehetőség, a szélvédő javítás előtt be kell indítani a motort, és járó motorral kell a fűtést használni lábra mennyen a meleg. Ez passzív meleget ad az utastérben. Ez a meleg párologtatja ki a belső téren keresztül a szélvédőt, és teszi szárazra.

Minden szélvédő sérülés javítható?

Elvileg mi itt a Glass Mechanix Mátészalkai telephelyén még a kettőszáz forintnál nagyobb sérüléseket is meg tudjuk javítani. Nem probléma a nagyság. Nem prioritás a nagyság. Mivel az USA technológia maximálisan kihasználja a jelen kór igényeit, és követelményeit ezért a szélvédő javítás elején mínusz egy bár vákuumot hozunk létre. Ezzel a levegőt eltávolítjuk a sérülésből, majd az arra alkalmas professzionális szélvédő javító gyantát amit SALT LAKE cityből kapunk nyomjuk bele. Erre a profi szerszám ad lehetőséget.

Szélvédő javítás Mátészalka
Cégünk székhelye és a mobilitás

Vállalkozásunk székhelye Mátészalkán van. Ide kell hozni a gépjárművet a szélvédő javításra. Vagy igény esetén a mobil szélvédő javítás szolgáltatását is igénybe lehet venne. Ehhez az kell hogy legyen rendelkezésre álló szabadidő. Tehát ne legyen a napunk tele várakozó ügyfelekkel.  Amennyiben lehetőségünk van minden igényt megpróbálunk teljesíteni. Ezért amennyiben önnek szélvédő javításban segítségre lenne szüksége annyit tudunk mondani, hogy a

szélvédő javítás Kocsord

és térségében is már elérhető.

Meddig lehet várni egy szélvédő javítással?

Ameddig még nem repedt el a szélvédő minden egyes nap ajándék. Ezért az idő minden esetben az autó tulajdonosa ellen van. Amennyiben meg van javítva a szélvédő az nem egyenlő a nyugalommal. Viszont tudjuk, hogy többet nem lehet tenni a szélvédő javítás jogcímen. Más szavakkal kisebb az esélye hogy tovább repedjen a szélvédő javítás után de nem nulla. Fentieket figyelembe véve na halogassa a szélvédő javítást, mert amennyiben elreped már csak és kizárólag a repedés fúrás marad hátra esetleg a repedés feltöltése vizsgáig, viszont vizsga előtt már csak a szélvédő csere a megoldás.

Szélvédő javítás Mátészalka
Szélvédő javítás Kocsord
Meg lehet csinálni házilag a szélvédő javítást?

Mindenkinek elmondom telefonban is vagy személyesen is. A szerszám akár a szélvédő javító szerszám az nem egyenlő a szaktudással. Aki kihívásnak tekinti, és nemprobléma hogy elreped vagy elrontja a szélvédőt az próbálja meg. Lehet kapni kereskedelemben egyszer használatos szélvédő javító szerszámokat. Igazából ezek kamionosoknak, fuvarozóknak lettek kifejlesztve. Viszont amennyiben a szaktudás tisztelete megvan önben érdemesebb elmenni megjavítgatni bármelyik szélvédő javító vállalkozóhoz, mivel a szélvédő javítás ára általában a szélvédő csere munkadíjával szokott megegyezni.

Szélvédő javítás Mátészalka
Szélvédő javítás Kocsord

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top